Taitokeskus tapahtumapaikkana

 

Konferenssipaikkana on upea Tampereen Taitokeskus. Taitokeskus sijaitsee Kaupissa, Tampereen yliopiston lääketieteen ja terveydentieteiden yksiköiden läheisyydessä. Käytössä on eri kokoisia luentosaleja, joihin muodostuu teemasessiot hyväksyttyjen esitysten mukaisesti. Lisäksi käytössä on korkean teknologian simulaatiotiloja potilassimulaattoreineen sekä tiloja erilaisten workshoppien pitämiseen.

Taitokeskus on ainutlaatuinen terveysalan oppimisympäristö, jonka omistavat Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopistollinen sairaala. 

Toiminta ja opetus Taitokeskuksessa aloitettiin elokuussa 2016. Taitokeskuksesta kehitetään valtakunnallista terveysalan koulutuksen osaamiskeskusta. Taitokeskuksessa lääketieteen opiskelijat, terveysalojen opiskelijat ja alalla jo toimivat ammattilaiset voivat harjoitella moniammatillisina tiimeinä esimerkiksi potilaan hoitoa, tutkimista ja tarkkailua, elvyttämistä tai haavojen ompelua olosuhteissa, jotka vastaavat mm. sairaalaosaston, ensiavun tai leikkaussalin olosuhteita ja tilanteita. Taitokeskuksen toiminnanjohtajana on Lastentautiopin dosentti ja kliininen opettaja Nina Hutri-Kähönen.

Taitokeskuksesta kirjoitettua:
FUN Tampere: Ainutlaatuinen terveysalan oppimisympäristö Taitokeskus on valmis
TAMK: Opiskelu Taitokeskuksessa käynnistyi

Osoite:  Arvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere